SERVICII DE GRAFICĂ/COPERŢI

 

Tarif de bază: 60+ RON/oră

 
Ce oferim noi

AG116S
Dată fiind explozia dezvoltării IT din ziua de azi, imaginile apar din ce în ce mai frecvent prin documentele de toate genurile—deci, se cer! Totuşi, aspectul important este faptul că procesarea imaginilor pentru tipărire (în format CMYK), sau pentru afişare pe ecran (în format RGB), nu este deloc o sarcină uşoară.

Editura Complement Control oferă servicii de grafică în text, eventual chiar şi pentru coperţi de carte, însă trebuie menţionat de la bun început că noi putem acoperi numai anumite direcţii/orientări în arta grafică—ne referim aici la grafică iconică, şi mai ales la grafică abstractă, aşa cum este prezentat în şantierul nostru la:

                            http://www.2agraph.com/abstract_graphics.htm

AG92BS

Noi putem oferi imagini din producţia proprie existentă, însă putem executa şi imagini la comandă, în premieră, nemaivăzute de nimeni. Totuşi, trebuie menţionat că munca cu arta grafică solicită ceva timp, şi foarte multă de muncă manuală—ce-i drept, la calculator.


AG40S
În plus, mai există şi imagini produse de programele MS Word, MS Excel, sau chiar fotografii executate cu telefonul celular. Toate acestea solicită un grad mai mic sau mai mare de procesare. De exemplu, imaginile pentru afişarea pe ecren (în pagini de Internet, sau în prezentări PowerPoint) trebuie neapărat să fie dimensionate la fix (la pixel), trebuie să fie cât mai mici posibil, dar mai trebuie şi să redea tematica respectivă cât mai clar cu putinţă.SC Complement Control SRL
garantează seriozitatea, discreţia şi profesionalismul etic, în conformitate cu normele CECCAR/CAFR. Pentru contact, vă rugăm să ne transmiteţi un email la:

     noi@editcc.com (sau la)
     ecc@upcmail.ro

 
Frunza rosie


»
ÎNAPOI SUS
 
 
 
x
 

Trimiteţi sugestiile dumneavoastră spre editura Complement Control folosind noi@editcc.com
Pagină schimbată la data de: September 22, 2018
© SC Complement Control SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

STEAGUL NOSTRU

x
 

Valid HTML 4.01!

Această pagină a fost verificată de W3C

 

Valid CSS!

Pagina stylesheets a fost verificată de W3C

 
x