CURSURI INTERACTIVE PENTRU INSTITUŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT

 
Generate fiind de Revoluţia IT, impactul psihologic din spatele cursurilor interactive este multiplu şi diferenţiat, funcţie de nivelele educaţionale vizate. Se disting astfel:

1. Pentru nivelul educaţional preşcolar, plus clasele 1-4, cursul interactiv trebuie să acţioneze cât mai mult aspupra laturii afective (via culori diverse, plus multe animaţii). Intenţia este să se stimuleze interesul elevilor pentru materia predată şi, în acelaşi timp, să se trezească şi dorinţa de a se învăţa mai mult.

2. Pentru clasele 5-12, cel mai important aspect este ca elevul să înţeleagă materia prezentată. În ceea ce priveşte latura afectivă, cursul interactiv trebuie să prezinte o interfaţă ceva mai „serioasă”, cât se poate de tehnică. Nici aici nu lipsesc culorile şi animaţiile, numai că se doreşte mai multă emfază pe latură tehnic-creativă.

3. Pentru nivelul universitar, cursul interactiv trebuie să funcţioneze numai ca un instrument IT folositor şi ajutător în prezentarea temei cursului. De exemplu, este suficient să se introducă datele problemei, apoi calculul (complex) apare în mod automat, secvenţă cu secvenţă, după o simplă apăsare pe dispozitivul mouse. Toate culorile şi animaţiile utilizate trebuie să fie preponderent funcţionale. Menirea cursului interactiv la nivel de universitate este numai de a se facilita prezentarea cursurilor (foarte) complexe.
 
FRUNZA VERDE
OFERTA NOASTRĂ

Faza I - Evaluarea

- SC Complement Control SRL va evalua mediul IT fezabil existent, sau optim necesar,
- va analiza cerinţele pentru automatizări ale cursului vizat, apoi
- va propune soluţii de implementare—fiecare cu avantajele şi dezavantajele sale.

Faza II - Contractul de colaborare

- pentru programare,
- implementare, şi
- teste

Contractul de colaborare prevede termene fixe şi etape de realizat, plata fiind condiţionată de performanţele tehnice atinse (specificate în contract).

SC Complement Control SRL garantează seriozitatea, discreţia şi profesionalismul etic. Pentru contact, vă rugăm să utilizaţi:

tel: 072 1984 790 (sau)
email: noi@editcc.com (sau) ecc@upcmail.ro

» ÎNAPOI SUS
 
 
 
x
 

Trimiteţi sugestiile dumneavoastră spre editura Complement Control folosind noi@editcc.com
Pagină schimbată la data de: June 13, 2022
© SC Complement Control SRL. Toate drepturile sunt rezervate.
 

STEAGUL NOSTRU

x
 

Valid HTML 4.01!

Această pagină a fost verificată de W3C

 

Valid CSS!

Pagina stylesheets a fost verificată de W3C

 
x