AMENAJĂRI INTERIOARE

 

CE ÎMBUNĂTĂŢIRI OFERIM

 
Pentru siguranţă, +confort, +muncă, +relaxare:

1. vizor electronic
(ieftin şi bun!)
2. instalare sistem computer personal
(cu printer, Internet, email)
3. sisteme audio performante
4. TV suspendat
(+conectare la „You Tube” via PC)
5. sisteme antiefracţie monitorizate local/Internet
6. cutii-ramă AL diverse
7. iluminat optim
(incandescent, halogen)
8. iluminat de vege/acces
(cu bandă led de 0,5/1W)
9. bare de prindere (pt. acces cadă sau la toaletă)
Pentru economie de spaţiu, de energie, sau numai utile:

10. poliţe, şi sisteme de poliţe
11. rafturi
(cămară, debara)
12. dulapuri suspendate
13. roţi/patine adăugate la mobilier
14. şină perdea + draperie
(din Al, sau plastic)
15. instalare hotă
16. ventilaţii baie/bucătărie
17. elevare cabluri electrice
(via canale de cabluri)
18. reparaţii electrice (diverse)
 

CONTACT

 
 
 

A. ECONOMIE DE SPAŢIU PLUS CONFORT SPORIT!

A1: POLIŢE

Executăm poliţe lăcuite din lemn masiv: robuste, frumoase, funcţionale, utile. Foarte important, în plus faţă de utilitatea lor în gospodărie, poliţele permit şi elevarea cablurilor electrice!

Când comandaţi poliţe, este indicat să analizaţi din timp fiecare poziţie în parte. Astfel, poate că aveţi nevoie de o singură poliţă, de două, sau de trei—eventual dispuse asimetric.

înapoi sus
Polite system audio Polita bucatarie 1
Polita bucatarie 2 Polite baie
 

A2: RAFTURI CĂMARĂ/DEBARA

Executăm rafturi (din placaj TEGO) pentru cămară sau debara. Rafturile sunt solide şi pot include—la cerere—iluminat cu bandă led (de 0,25/0,5W) pe fiecare raft. Natural, se poate adapta şi un întrerupător de uşă, ca la frigider.

înapoi sus
Rafuri camara Rafturi cu iluminare banda led 0,5W
 

A3: DULAPURI SUSPENDATE

Această opţiune este grozavă pentru economisirea suprafeţelor utile din hol, bucătărie, sufragerie, dormitoare. Noi oferim soluţii de combinaţii complexe, plus opţiuni mult mai sigure/solide de fixare pe perete.

Foarte important, dulapurile suspendate, împreună cu poliţele, vă asigură un maximum de suprafaţă utilă! Totuşi, fiecare poziţie de dulap (+/-poliţe) trebuie plănuită din timp, considerând oferta de mobilier existentă pe piaţă. Noi avem câteva soluţii bune de dulapuri suspendate (de la 80x50x25 cm până la 220x50x37 cm) chiar foarte atractive!

înapoi sus
Sistem de 4 dulapuri de 80cm fiecare Dulap de 4 usi adapt pt prindere suspendata
Dulap de 156cm adaptat pt prindere suspendata Doua dulapuri de 80cm la bucatarie
 

A4: ROŢI/PATINE MOBILIER

Unele piese de mobilier pot fi dotate cu roţi, sau cu “patine alunecătoare”. Astfel, ele pot fi uşor mutate din loc în loc pentru curăţenie. Pe de altă parte, există şi piese de mobilier noi (lăzi pt. lenjerie, noptiere, comode) deosebit de utile, care pot fi dotate cu roţi chiar în faza de montaj.

În plus, se poate modifica mobilierul achiziţionat pentru a se realiza, de exemplu, noptiere cu 4 rafturi, lăzi de tip comodă pentru aşternuturi, corpuri de bază în bucătărie etc, toate dotate cu roţi cu frână. Chiar şi biroul de lucru poate fi făcut (semi)mobil!

înapoi sus
Comoda si birou dotate cu roti Comoda vesela dotata cu roti
Doua lazi (comode) dotate cu roti Corp inferior dotat cu roti si aragaz cu patine alunecatoare
 

A5: SINA PERDEA CU 2/3/4 CANALE

Pentru perdele şi draperii puteţi utiliza o soluţie modernă: o şină (din plastic sau din aluminiu) cu 2/3/4 canale montată direct pe tavan.

Şina prinsă pe tavan/pervaz este cea mai simplă şi cea mai bună soluţie pentru sistemul perdea+draperie.

înapoi sus
Perdea+draperie pe sina AL 4 canale Perdea balcon pe sina plastic 2 canale
Perdea+draperie pe sina AL 4 canale Perdea bucatarie pe sina AL 2 canale
 

A6: CUTII

Executăm cutii-rame (de lux!) la comandă pentru mascarea robineţilor, sau pentru echipamentele electrice.

Folosim o ramă de aluminiu de 2x10 cm, iar faţa/uşa este din policarbonat negru/fumuriu.

înapoi sus
Cutie masca robineti Cutie sigurante
 

B. HOTE ŞI VENTILAŢII LOCALE

B1: HOTE

Există multe posibilităţi pentru ancorarea hotelor, inclusiv prin dispozitive mascate, care nu se văd. Totuşi, este foarte important ca hota să fie fixată cât mai puternic posibil.

înapoi sus
Hota Heinner: 2x200W, filtru aluminiu, tubulatura 80mm Detaliu prindere hota
 

B2: VENTILAŢII LOCALE

Chiar dacă aveţi geam la baie/bucătărie, aerul umed şi foarte cald de la tavan se mişcă greu sau deloc, iar acestă situaţie favorizează apariţia mucegaiului (+mirosuri urâte, +degradări fizice).

Soluţia (economică) este un ventilator cu un consum electric redus de 9/14/22W care poate funcţiona ore în şir. Rezultatele sunt fenomenale—mai ales dacă sunteţi fumători.

Pentru cămară, o soluţie de aerisire (naturală) optimă poate fi implementată în uşă—după obturarea aerisirii comune cu ceilalţi locatari (prin care, frecvent, intră gândaci şi/sau şoricei).

înapoi sus
Ventilatie tavan bucatarie Ventilatie tavan baie
  Solutie pt ventilatie naturala in usa de la camara
 

C. ILUMINAT OPTIM + ECONOMIE DE ENERGIE!

C1: ILUMINAT CU BECURI HALOGEN

Din nefericire, becurile fluorescente şi LED distrug ochii în mod ireversibil. Soluţia, pentru sănătatea dvs., este un bec cu o lumină cât mai apropiată posibil de lumina naturală: becul incandescent şi/sau cu halogen.

Pe de altă parte, nu trebuie pierdut din vedere faptul că iluminatul bun, de calitate, consumă multă energie electrică. Trebuie astfel conceput un „sistem” de iluminat care este şi sănătos pentru ochi, şi suficient de puternic, şi aspectuos, şi eficient energetic.

înapoi sus
Plafoniera dormitor 2+2 becuri Plafoniera bucatarie 2 becuri
Plafoniera baie 2 becuri Plafoniera sufragerie 2+2 becuri (foarte puternice)
 

C2: ILUMINATUL CU BANDĂ LED

Dacă becurile LED sunt periculoase pentru sănătatea noastră, fiindcă au o lumină pulsatorie, „benzile LED” sunt cu totul altceva. În primul rând, lumina dată de banda LED nu pulsează, ceea ce este foarte bine. În al doilea rând, banda LED este indicată numai ca lumină de veghe (sau decorativă), nu ca lumină de lucru. În final, trebuie stăpânită o anumită tehnologie pentru a se lucra în mod eficient (şi sigur) cu benzile LED. Rezultatele însă sunt spectaculoase, aşa că merită efortul.

O bandă LED de 0,25/0,5/1W luminează foarte bine o zonă anume (de exemplu, capacul de toaletă), aşa că poate funcţiona ziua şi noaptea încontinuu. Consumul de curent este infim, iar banda nu se încălzeşte şi nu se deteriorează timp îndelungat.

înapoi sus
Lumina de vedge bucatarie: banda LED 1W Rafturi camara luminate de benzi LED de 0,5W
Lumina de veghe mascata in sufragerie Lumina de veghe 1,25W pentru scaun toaleta
 

D. ELEVARE CABLURI ELECTRICE

D1: ELEVARE CABLURI ELECTRICE

Motivul principal pentru instalrea de poliţe şi dulapuri suspendate constă în necesitatea de a se eleva cablurile electrice. În primul rând, cablurile electrice pe podea sunt un pericol permanent, de moarte; în plus, toate cablurile atrag murdărie datorită electricităţii electrostatice la nivelul izolaţiei.

Electricienii folosesc „canale de cablu” din plastic, pentru mascarea cablurilor, ceea ce este un lucru foarte bun, atunci când este făcut ca lumea. Totuşi, în mod obligatoriu apar şi porţiuni de zid gol peste care trebuie aşezat un canal de cabluri important (de electricitate, +TV, +Internet, +HDMI, +USB, etc).

Soluţia noastră este un canal de cablu montat peste o şipcă de lemn lăcuit, aşa cum este prezentat în imaginile alăturate.

înapoi sus
Canal de cabluri elevate ( TV+Internet) montat pe sipca Canal de cablu (electricitate) elevat montat pe sipca
Canale de cabluri (TV, Internet, electricitate) elevate Canal de cabluri (electricitate+Internet+HDMI) elevate montat pe sipca
 

E. SIGURANŢĂ+PREVENŢIE+ALARMARE

E1: VIZOR ELECTRONIC (+SONERIE)

Preţul unui vizor electronic cu sonerie digitală inclusă, materiale+manoperă, este în jur de 350 lei. Dvs. puteţi acţiona vizorul fără să deschideţi uşa, şi puteţi astfel să vedeţi cine este la usă. În plus, dispozitivul înregistrează imagini sau videoclipuri în mod continuu, pe un card de memorie, atât ziua cât şi noaptea (pe întuneric).

Un set de baterii ţine cam 6 luni, iar volumul soneriei este impresionant. Se poate cupla şi la un încărcător de telefon, dacă aveţi nevoie de funcţionare continuă mai lungă de 6 luni.

înapoi sus
Vizor electronic cu sonerie digitala Vizor electronic cu inregistrare pe lumina/intuneric
 

E2: BARE DE SIGURANŢĂ ÎN BAIE

Cele mai multe accidente casnice se întâmplă în baie, datorită suprafeţelor alunecoase. Drept consecinţă, este un lucru foarte bun să vă dotaţi cu bare de siguranţă, din loc în loc, indiferent dacă sunteţi tineri, sau mai în vârstă.

Barele sunt din oţel (cromat sau vopsite în alb), suficient de groase, şi sunt dotate o prindere extrem de solidă (6 holşuruburi de 5x70).

înapoi sus
Manere de siguranta montate la cada
Maner de siguranta pentru accesul in cada de baie Maner de siguranta pentru vasul de toaleta
 

F. CONSULTANŢĂ+INSTALARE COMPUTER PERSONAL, SISTEM AUDIO, TELEVIZOR

F1. INSTALARE COMPUTER PERSONAL

Oferim consultanţă pentru achiziţionarea computerului personal optim: ieftin şi bun, sau deosebit de performant. În plus, asigurăm configurarea iniţială, plus cuplarea la Internet, plus setarea adresei de email, precum şi, opţional, legătura la un printer/scanner.

înapoi sus
Computer+scanner+printer Conectarea la Internet (cablu+WIFI)
 

F2. SISTEME AUDIO

Un sistem audio nu trebuie să fie scump, pentru a funcţiona chiar foarte bine. Acesta cuprinde următoarele elemente: un pickup deck (400-600 lei min.) pentru redarea discurilor de vinil, un PC pentru înregistrarea discurilor CD şi vinil (1200 lei dacă e nou, sau unul mai vechi), apoi staţia audio propriu-zisă pentru redarea melodiilor (900-1200 lei min.)—plus manopera noastră de 75 lei/oră.

Problema este că staţia audio trebuie să aibă câteva caracteristici de fidelitate dar şi funcţionale stringente. Astfel, dacă sunteţi un specialist, o să descoperiţi sunete noi pe care nu le-aţi auzit niciodată exact în melodiile îndrăgite. Pentru începători, o melodie ascultată la un sistem audio de înaltă fidelitate este ca ... o sărbătoare rară, de fiecare dată!

înapoi sus
Sistem audio: pickup, PC, statie Boxa cu bas+2 nivele de "tweeters"
Statie+PC Pickup deck AKAI
 

G. TELEVIZOR SUSPENDAT

G. MONTAJ TELEVIZOR

Cel mai bun loc pentru amplasarea unui televizor este suspendat, aproape de tavan. În primul rând câştigaţi spaţiu jos, apoi imaginea se vede mult mai bine. În plus, ecranul este uşor aplecat, aşa că nu se pune praf pe el. Mai mult, ecranul poate fi uşor ajustat cu 2 grade de libertate.

înapoi sus
TV Philips TV Samsung
 
 
 
 

H. CONTACT

Tel: 072 1984 790 (seara, după ora 20)
Via email (oricând, pentru): Gino Popa
Adresa: ginopopa@upcmail.ro

înapoi sus
 
 
 
linie
 

Trimiteţi sugestiile dumneavoastră folosind ginopopa@upcmail.ro
Pagină schimbată la data de: November 01, 2021
© Popa OG - PFA. Toate drepturile sunt rezervate.

 

linie
 

Valid HTML 4.01!

Această pagină a fost verificată de W3C
 

Valid CSS!

Pagina stylesheets a fost verificată de W3C
 
linie